Bij het uitzoeken van een schuifdeur denkt u misschien alleen aan de deur zelf. Houten deuren, stalen deuren, bruin, wit, zwart, noem het maar op. Maar een belangrijk onderdeel van een schuifdeur, wat niet mag ontbreken, is het schuifdeurbeslag. Een goed deurbeslag zorgt ervoor dat de deur gebruiksvriendelijk wordt. Een mooi deurbeslag zorgt ervoor dat je deur compleet en een geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan een retrodeur, met daarbij retro deurbeslag en jaren 30 deurbeslag. Zo krijgt u een complete deur in jaren 30 stijl. Bent u op zoek naar een schuifdeur? Bekijk dan ook zeker wat de mogelijkheden zijn voor het schuifdeurbeslag. Loftdeur heeft een ruim aanbod aan schuifdeurbeslagen. Zo kunt u bij ons uitstekend terecht voor deurklinken. Deurklinken bestaan uit een constructie om een deur gesloten te houden.

Wat is deurbeslag

Deurbeslag is eigenlijk alles wat te maken heeft met de onderdelen rondom een deur. Denk aan onderdelen als: deurklinken, sloten, scharnieren en schroeven. Al deze onderdelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen. Onder het deurbeslag vallen ook de rails en de ophangsystemen voor schuifdeuren. Daarom is het van belang dat het schuifdeurbeslag van stevig materiaal is. Loftdeur maakt gebruik van materialen die een lange levensduur hebben en makkelijk in gebruik zijn. Het schuifdeurbeslag kan een deur van tot wel 125 kg dragen en kan op maat gemaakt worden tot 200 cm.

Mogelijkheden binnen ons deurbeslag assortiment

Zoals bij elk product hebben wij ook bij deurbeslag een ruim aanbod in ons assortiment. Wij hebben een schuifdeursysteem pakket samengesteld. De inhoud van deze set bestaat uit:

  • 2 rollende elementen met kogellagers
  • Rails van 200cm/250cm
  • Stalen rolstoppers
  • Afstandhouders voor de bovenkant van de deur
  • Vloergeleider 
  • Schroeven en pluggen voor montage in houten en/of betonnen muren

De pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal, kleuren en stijlen.

Naast de schuifdeursysteem pakketten zijn er ook losse onderdelen deurbeslag verkrijgbaar bij ons. Wij hebben in ons assortiment:

Deurstoppers 

Deurklinken

Handgrepen 

Sloten

Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Retro deurbeslag en jaren 30 deurbeslag is dé trend van deze tijd. Het maakt uw deur af en geeft extra sfeer aan de deur. U kunt elk product in dezelfde soort kleur en stijl kiezen waardoor uw deur een compleet geheel wordt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over het deurbeslag?

Heeft u een vraag over deurbeslag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer: 030 320 03 03 of u kunt een mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u daar graag verder.