Ervaringen

Voor onze koffiezaak in Groningen waren wij op zoek naar een deurrailsysteem dat paste bij de uitstraling van onze zaak. In ons geval besloten wij van de 8 deuren die we hebben allemaal schuifdeuren te maken. De deuren die we hadden waren noodzakelijk, nu zijn ze zoveel meer dan dat. De schuifdeuren hebben écht een stuk karakter toegevoegd door het boeren schuifdeurbeslag waar we nog iedere dag een fijn gevoel van krijgen. Bedankt Barndeur.nl!

5/5

Mark

We zijn maanden op zoek geweest naar de juiste oplossing voor de 7M2 slaapkamer in ons nieuwe appartementje midden in de stad voor onze pasgeboren zoon. Met een naar binnen openslaande deur bleef er eigenlijk nauwelijks ruimte over voor commode. Harmonicadeuren, gordijnen, we hebben alles overwogen. Tot we uitkwamen bij de Barndeur.nl schuifdeursystemen. De ruimtebesparing brengt ons zoveel extra ruimte! Heerlijk!

5/5

Saskia

Wij koken uitsluitend met een open keuken, we willen graag met onze klanten delen met hoeveel liefde en passie wij hun eten dagelijks bereiden in ons restaurant, we hebben daarom de deuren uit ons restaurant verwijderd. Om de leegte toch op te vullen hebben wij ipv de gesloten deuren 2 grote deuren opgehangen. We waren niet helemaal zeker of het écht zou lukken met 2x Schuifdeurbeslag. De deuren waren immers 90 kilo per stuk. In de praktijk bleek het echter geen enkel probleem. En ze schuiven nog steeds licht en soepel op en dicht.

5/5

Ruben

Na een aflevering op TV over schuifdeuren waarbij zeer creatieve ideeën tot leven kwamen dmv de schuifdeuren kwamen we al snel uit bij de schuifdeur systemen van Barndeur.be, en hebben mijn vriend en ik ook de keuze gemaakt om een RVS schuifdeursysteem in onze woning te installeren. We hebben een schuifwand gemaakt in onze (open) keuken waar de een mooie authentieke houten deur voor kunnen schuiven als we klaar zijn met eten. Het staat geweldig, en de kwaliteit van de rail is super.

5/5

Anna