[threecol_one] “Waarom Barndeur.be?”

Barndeur komt voort uit een persoonlijke wens voor een kwalitatief hoogstaand loftdeur systeem. De meeste sets bieden een matige kwaliteit van een bedenkelijke afkomst, daarnaast zijn de deuren vaak te zwaar voor het inferieure schuifdeurbeslag. Toen vonden we dit schuifdeursysteem waarbij deuren van ruim 100 kilo moeiteloos gedragen worden met een ongekend soepele rails.

[/threecol_one]

[threecol_one]  “Persoonlijk Contact”

Voor ons gaat er niets boven een goede service, onze kracht ligt in ons persoonlijk contact. Naast ondernemers zijn we zelf liefhebbers van deze deuren. We horen graag uw ervaringen over onze deuren, de reacties van uw omgeving en stuur gerust een foto die we graag delen via social media.

Als u nog vragen heeft over onze producten, of u heeft vragen betreffende uw specifieke situatie neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via (+32) 078 48 3980. Wij staan voor u klaar en horen graag van u!

[/threecol_one]

[threecol_one_last]

 “Snelle Levering”

De meeste klanten willen hun schuifdeur systeem het liefst vandaag nog in huis hebben, puur uit enthousiasme voor het product, of voor professionals die snel aan de slag moeten. Daarom leveren wij alle schuifdeur systemen uit voorraad met een gemiddelde levertijd in België van slechts één dag na verzending van de pakketten.

[/threecol_one_last]