“Over Loftdeur.nl”

Waarom Loftdeur.nl?
Wie op zoek is naar een schuifdeursysteem, stuit al snel op grote beperkingen. De deuren mogen niet te breed, te zwaar of te dik zijn. Het schuifdeurbeslag van loftdeur.nl kan deuren met een gewicht tot 125 kg en een breedte van bijna 200 cm soepel heen en weer laten glijden. Dat maakt het schuifdeurbeslag van Loftdeur.nl uniek!

Waarom een schuifdeur?
Een gewone draaideur heeft al gauw 0,65 vloeroppervlakte nodig. Een schuifdeur sluit direct aan op de wand, glijdt moeiteloos heen en weer en heeft geen bouwkundige aanpassingen nodig om te worden gemonteerd. De schuifdeursystemen van Loftdeur.nl zijn sterk, glijden soepel en passen in elk interieur.

Mogelijkheden
Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. Of het nu gaat om het scheiden van een kamer of een ruimtebesparende toegangsdeur naar de badkamer, keuken of kinderkamer – alles is mogelijk. Met een dubbel schuifdeurbeslag kan zelfs een doorgang van 300 cm worden gerealiseerd. Op zoek naar inspiratie? Kijk hier naar realisaties van Loftdeur.nl.

Kwaliteit
Al het schuifdeurbeslag van loftdeur.nl worden gemaakt van duurzaam staal dat een groot gewicht kan dragen. De rollers met kogellagers zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste deuren moeiteloos heen en weer schuiven. De montage gebeurt direct tegen de wand waardoor bouwkundige aanpassingen niet nodig zijn. Elke set wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor montage in houten en/of betonnen muren.

Service
Voor elke schuifdeurwens bestaat een passend schuifdeursysteem. Weet je niet welk beslag het beste past bij jouw woonwens? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Ook maatwerk is mogelijk!

Heeft u een vraag of probleem vooraf? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.

”Ben jij ook een tevreden klant? Wij plaatsen graag een foto van het eindresultaat op onze Facebookpagina!”

 

Ruilen en Retourneren
Betaalmogelijkheden
Privacy
Klachten en garantie
Verzendkosten