schuifdeur oud steigerhout barndeur

Een schuifdeur kopen is één, een schuifdeur monteren en plaatsen is twee. Veel mensen zien daarom af van het kopen van een schuifdeur. Dat is jammer, want het is vaak een efficiënte oplossing. Gelukkig zijn er de schuifdeur systemen van Loftdeur.nl. Deze zijn zeer eenvoudig te plaatsen en een schuifdeur binnen maken is ook voor de beginnende of onervaren klusser eigenlijk geen uitdaging. Naast het ruimtebesparende element van dit schuifdeursysteem geeft het een ruimte ook nog eens een stoere en geheel eigentijdse uitstraling

Bekijk de montagevideo.

Natuurlijk wordt er bij elk schuifdeursysteem dat u bestelt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd. Ter versterking van deze handleiding is er ook een montagevideo gemaakt. Wanneer je zowel de handleiding leest als de video bekijkt, dan staat niets jou meer in de weg om een schuifdeur binnen te maken. Een kind kan de was doen. In slechts 40 seconden zie je hoe je stap voor stap dit mooie schuifdeursysteem een plaatsje geeft. Zonder stress en zonder gedoe.

Algemene tips

Wanneer je een binnen een schuifdeur gaat maken dan doe je er goed aan om een aantal basis dingen goed voor elkaar te hebben. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om de spullen die je nodig hebt neer te leggen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het schuifdeursysteem zelf, maar ook voor het (weinige) gereedschap dat je hiervoor nodig hebt. Een tweede aspect is tijd. Zorg dat je voldoende tijd hebt om de schuifdeur te monteren. Zo voorkom je stress en is de kans op fouten vele malen kleiner dan dat je onder tijdsdruk moet werken. Een laatste tip is om de klus in zijn geheel in één keer af te maken. Stel de afwerking niet uit tot een andere keer. Je bent er immers nu mee bezig, want die “andere keer” laat in de praktijk vaak lang op zich wachten.

Kortom

Met deze tips, de montagehandleiding en de montagevideo staat niets jou meer in de weg om aan de slag te gaan. Loftdeur.nl heeft ook voor jou een klassiek schuifdeursysteem op voorraad. Bestel deze dan ook vandaag nog. Je hebt hem dan snel in huis, zodat ook jij binnenkort geniet van een moderne en stoere schuifdeur in jouw interieur. Schuifdeur binnen maken? Makkie….