Wanneer je je woning een uniek karakter wilt geven, kun je dit doen met een houten schuifdeur uit ons assortiment. Wij hebben deuren van verschillende soorten hout zoals steiger-, eiken-, pallet- en vurenhout. Steigerhout is een populaire houtsoort omdat het de woning een modern en landelijk interieur geeft. Wij gebruiken hergebruikt steigerhout waardoor de oorspronkelijke bruine kleur een grijze waas over zich heen krijgt. De houten schuifdeur wordt glad gemaakt, hierdoor krijg jij geen last van splinters!

Houten schuifdeur binnen

Wij leveren een schuifdeur op maat. Hierdoor ben jij er van verzekerd dat de deur zeker in jouw woning past. De houten schuifdeur voor binnen is goed te combineren met onze schuifdeursystemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ook kun je je houten schuifdeur voor binnen verfraaien met handvatten en grepen uit ons assortiment. Deze zijn allemaal uniek doordat ze door een smid zijn vervaardigd!

Houten schuifdeur kopen

In onze webwinkel kun je eenvoudig een houten schuifdeur kopen. Wil je er een op maat bestellen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice. Na de bestelling gaan wij direct aan de slag zodat jij snel van je nieuwe deur kunt genieten. Op onze Facebook en Pinterest pagina’s kun je inspiratie op doen als het gaat om een industrieel of landelijk interieur! Een houten schuifdeur kopen doet je voor de beste prijs bij Loftdeur!