Industriele Lampen Kopen

Industriële lampen kopen
Industriële lamp kopen doe je bij loftdeur.nl. Hierbonder ziet u een overzicht van de meest populaire industriele lampen die we verkopen. Wij bieden niet het grootste assortiment, maar we hebben een prachtige met zorg samengestelde collectie.

Waar moet u op letten bij het kopen van deze industriële lampen? Het begint met de kamer. Welke kamer wil je verlichten? Bent u op zoek naar een blikvanger voor de eetkamer, de woonkamer, boven de eettafel of voor de slaapkamer?

Creëer de juiste sfeer door industriële lampen in je interieur
De grote fabrieken werden rond 1750 opgericht. De gloeilamp kwam honderd jaar later op de markt en veroorzaakte een echte revolutie. Deze donkere fabrieken moesten duidelijk goed verlicht zijn. De industriële lamp is in deze periode gemaakt. Wie kent de foto’s van de fabrieken met lange rijen oude roestige vuilnisbakken niet. Ze waren grof, groot en eigenlijk altijd van staal. Deze joekels zijn gemaakt voor een hoge lichtopbrengst. Puur functioneel. De gloeilampen waren toen nog zeer waardevol en moesten daarom goed worden beschermd. Dit gebeurde met een grote metalen kap of rooster. Een bijkomend voordeel: de werknemers in de fabriek waren niet zo snel verblind door het sterke licht. Na een tijdje verscheen de fluorescerende verlichting en verdwenen de industriële lampen op de achtergrond. Maar ze zijn terug! En weer helemaal trendy. Deze robuuste fabriekslampen passen in elk modern decor. Het is het ruwe en robuuste uiterlijk dat deze trendy verlichting zo populair maakt.

Industriële staande lampen en wandlampen
Naast robuuste hanglampen hebben we ook prachtige vloerlampen. Alle stabiele lampen op onze website zijn; ruw, grof, robuust, robuust en zeer praktisch. Op deze manier kunt u de hele woonkamer, kantoor of slaapkamer modern maken. Maak je industriële interieur compleet met een stoere wandlamp. Fabriekslampen denken vaak niet meteen aan wandlampen. Je wordt vaak vergeten. Dit is eigenlijk jammer, want wandlampen zijn bij uitstek geschikt om de juiste uitstraling in huis te creëren. Bijvoorbeeld goed op een betonnen muur. In een zeer modern ontwerp met slanke witte muren vormen deze werklampen een heel mooi contrast. Grote, robuuste stalen schermen aan de muur zorgen meteen voor een andere sfeer in huis.

Interieur trends

Het Industriële leven is erg populair bij interieurontwerpers. De Scandinavische stijl is licht en sober gecombineerd met pure elementen zoals hout. Puur, ruw en terug naar de basis. Het authentieke uiterlijk van industriële lampen past naadloos in deze trend. De koper werkt ook aan zijn terugkeer. Onze trendwatchers werken voortdurend aan uitbreiding van de collectie. Natuurlijk mag koper niet ontbreken. Het is de combinatie van de warme kleur met de ruwe uitstraling die je interieur een spannende touch geeft.

Industriele lampen kopen ideeën:

Industriële beton Loftbar

In stock

Vanaf: 64,46