De mooiste elementen in huis zijn vaak de details. Voor mensen die van details houden, heeft Loftdeur prachtige leren handgrepen. Deze leren handgrepen passen geweldig op uw nieuwe kastjes. Ook zorgt het ervoor dat u een strak interieur krijgt en een frisse uitstraling.  

Waarom een leren handgreep?

De leren handgreep past geweldig op nieuwe kastjes. Het is een praktische handgreep die u eenvoudig kunt monteren aan elke kast of lade. Het materiaal is leer met een subtiel en doorleefd reliëf. Een leren handgreep is in tegenstelling tot een greep van metaal niet statisch en beweegt het mee in gebruik. Ook is de leren handgreep eenvoudig, maar toch heel opvallend. De handgreep past in zowel een modern als klassiek interieur. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken over de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit diverse kleuren. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit een leren handgreep in de kleur cognac. Deze kleur geeft een warme en luxe uitstraling met een elegante touch. Door de kleur cognac van het leren handvat voor een kast of lade, past deze greep vrijwel in elk interieur. Verder zien wij graag tevreden klanten en willen u daarom ook helemaal voorzien van uw wensen.

Ons assortiment aan handgrepen

Wij hebben een showroom in Maarssen staan. Hier kunt u dagelijks een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse handgrepen. Komt u daarom langs om inspiratie op te doen! Verder hebben wij een breed assortiment. Het maakt bij ons niet uit of u nou een schuifdeur handgreep wilt of een loftdeur hangreep. Het kan bij ons allemaal! Verder zijn de prijzen scherp en is het bij ons mogelijk om uw producten af te halen. Bekijk naast de handgreep ook ons andere woonaccessoires: plankdragers en industrieel wandrek. Bestelt u vandaag nog bij Loftdeur en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen!

Benodigdheden voor het bevestigen

Je hebt eigenlijk niet veel materialen en gereedschappen nodig om de leren handgrepen te bevestigen:

   • Een liniaal of rolmaat
   • Een scherp en stevig hobbymes
   • Een snijmat
   • Een potlood
    • Schroeven of bouten
   • Schroevendraaier

Dit zijn de standaard materialen, afhankelijk van de manier die je kiest om de leren handgrepen te bevestigen heb je minder of juist extra gereedschap nodig.

De montage van leren handgrepen

De leren handgrepen worden vaak als lange stroken geleverd, die snijd je zelf op de gewenste maat. Zorg dat je genoeg speling houdt om de lus te maken waar je aan trekt. Je kunt leren handgrepen maken in de vorm van een massieve handgreep, dus boven en beneden bevestigen met een speling in het midden. Je kunt ook een lus maken en die aan de bovenzijde vastmaken.

Teken de boorgaten af, met houtschroeven kun je waarschijnlijk direct met de schroevendraaier in het hout boren zonder elektrische hulpmiddelen. Je kunt schroeven gebruiken of een bout in het hout zetten waar je een kop op vastschroeft. Dat is heel stevig en duurzaam. De kop van de schroef of bout is `zichtbaar dus kies een fraai model.

De gaatjes voor de schroeven in het leer zitten reeds in de handgrepen.

Als je niet helemaal thuis bent met leren handgrepen is het verstandig eerst te oefenen met een stukje (afval)hout. Dan kun je de afstand en maat bepalen voordat je gaten in de houten schuifdeur gaat boren. Dit soort leren handgrepen staan ook perfect op laatjes en kastjes. Wanneer je ze op de juiste wijze bevestigd zijn de leren handgrepen zeer duurzaam. Het is een leuk hobbyproject voor thuis!

Heeft u een vraag over onze leren handgrepen?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze leren handgrepen en over onze andere handgrepen of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 030 320 03 03 of door ons een mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.